Bent u al nieuwsgierig geworden?

Lees dan snel verder! En wellicht tot snel.

Bent u al nieuwsgierig geworden?

Lees dan snel verder!

In 1989 begon ik met het kappersvak in Rotterdam bij haarmode “Hozee” en op de kappersschool het “Bolwerk”. Daar volgde ik het leerlingstelsel.

Na mijn diploma,ben ik nog gebleven bij haarmode “Hozee” waar ik 18 jaar lang gewerkt heb. Ik wilde altijd al een eigen kapsalon, dus wilde die droom waar gaan maken. Dat wilde ik al eerder maar mijn bazin toendertijd werd ziek en ik kon het niet over mijn hart krijgen om weg te gaan omdat zij op het laatst eigenlijk niks meer kon.

Eigenaar Kapsalon De Haariaan

Liever meteen contact opnemen?

Dat kan! bel ons op voor een afspraak of verdere informatie.

Dus ben gebleven tot het laatste moment toen zij moest stoppen met de kapsalon. En gelijk daarna werd “Kapsalon De Haariaan” een feit. 2 april 2007 ben ik begonnen met de kapsalon aan huis, waar ik al snel ontzettend blij mee was. Veel mensen uit Rotterdam namen de moeite om naar Puttershoek te komen voor hun haar en mijn klantenkring in Puttershoek en omstreken groeide gestaag.

Dus na 8 jaar, in 2015 ben ik met mijn kapsalon verder gegaan in een bedrijfspand aan de laning in Puttershoek, waar ik tot nog toe met heel veel plezier werk. Ik vind het belangrijk om mijn cliënten voor op te zetten en het iedereen naar hun zin te maken. Met als het belangrijkste punt dat iedereen tevreden is met zijn haar,mensen van 0 tot 100 jaar, als ze de deur uit gaan. Maar ook in een gezellige sfeer met een kop koffie of thee. En uiteraard vind ik het belangrijk dat mensen op hun gemak zijn bij mij in de kapsalon en dat er nog ouderwets tijd word gemaakt voor iedereen, met een praatje en een hoop lol en gezelligheid.